Mal Paylaşımı Davası Delil Sunma Dilekçesi

                                    KAYSERİ 3.AİLE MAHKEMESİNE

DOSYA NO : 2023/**** E.

DAVACI : *************************

VEKİLİ : Av.Gizem Gül Uzun

KONU : Birtakım delillerimizin ibrazından ibarettir.

1.Talas'ta müvekkilin hiçbir zaman teslim alamadığı daire bulunmaktadır. Bu daire için müvekkil önden 50 bin TL ödemiştir. Dekont ektedir. Ayrıca bu daire için 150 bin TL'ye anlaşılmıştır. Karşı tarafın iddia ettiği gibi 350 bin TL'ye anlaşılması gibi bir durum asla ve kata söz konusu olmamıştır. İlgili sözleşme ektedir.

2.Müvekkilin babası, müvekkile kendi evini verdiği gibi müvekkilin kardeşi Mert Güven'e de evi vermiştir. Karşı tarafın iddia ettiği kişisel mal olmadığı hususunun yalan beyan olduğu aşikardır. Davalı, haksız yere kişisel maldan hak iddia etmeye çalışmaktadır. Tapu kaydı ektedir.

3.Davalı Gökhan'ın müvekkilin kartından yapmış olduğu harcamalar dilekçe ekinde sunulmuştur. Davalı Gökhan'ın evin geçimine bile katkısı yokken mal varlığına katkıda bulunabilme ihtimali yoktur.

4.Davalı Gökhan'ın boşanmamak için müvekkilden af dilediği ve müvekkile yalvardığı mesaj kayıtları da Sayın Mahkemenize dilekçe ekinde delil olarak sunulmuştur.

Diğer delillerimiz de delil sunma süresi içerisinde Sayın Mahkemenize ibraz edilecektir. İşbu delillerimiz karşı tarafın tüm yalan beyanlarını çürütür niteliktedir. Saygılarımızla ... 16.02.2024

                                                                                                          DAVACI VEKİLİ

                                                                                                    AV.GİZEM GÜL UZUN